foto mobilizare maximă pe lotul 1 al autostrăzii sibiu-pitești - lucrări finalizate în proporție de 93 la sută

Lotul 1 al autostrăzii Sibiu – Pitești este gata în proporție de 93 la sută, iar angajații PORR România s-au mobilizat la maximum pentru finalizarea șantierului cât mai repede posibil.

”Colegii noștri și-au turat la maximum motoarele pentru finalizarea construcției primului lot al autostrăzii Sibiu-Pitești. Progresul este remarcabil și se lucrează cu #sPORR pe mai multe fronturi. Un proiect îndrăgit de toată echipa din PORR România și pentru care îi felicităm și aplaudăm, în mod special, pe colegii din cadrul Diviziei Infrastructură Mari Proiecte. ” transmite PORR România.

foto mobilizare maximă pe lotul 1 al autostrăzii sibiu-pitești - lucrări finalizate în proporție de 93 la sută

Se execută următoarele lucrări:

  • Terasamente (lucrări de execuție fundație balast în sensurile giratorii de la Mohu și Boița, platforme șanțuri, drumuri de întreținere)
  • Structuri (montare dispozitive de acoperire și rosturi de dilatație, guri de scurgere și țevi de evacuare ape pluviale, curățire și vopsire protectivă anticorozivă)
  • Lucrări de drum (așternere mixturi asfaltice pe autostradă, bretele și sensuri giratorii, execuție strat din balast stabilizat în sensurile giratorii de la Mohu și Boița)
  • Lucrări hidrotehnice (amenajări hidrotehnice cu gabioane, șanțuri și rigole, instalare separatore de hidrocarburi)
  • Siguranța circulației (Instalare parapet metalic, semnalizare verticală, marcaje rutiere, fundații portale)
  • Utilități (execuție iluminat, branșamente electrice, sistem ITS)
  • CIC și parcări (clădiri de toalete pentru parcări, clădiri operaționale și platfome din interiorul CIC)

foto mobilizare maximă pe lotul 1 al autostrăzii sibiu-pitești - lucrări finalizate în proporție de 93 la sută foto mobilizare maximă pe lotul 1 al autostrăzii sibiu-pitești - lucrări finalizate în proporție de 93 la sută foto mobilizare maximă pe lotul 1 al autostrăzii sibiu-pitești - lucrări finalizate în proporție de 93 la sută

Ultima oră

Comentariul meu