accident în lanț la ieșire din mediaș spre moșna - trei mașini avariate, un om dus la spital
FOTO arhivă

Un accident rutier a avut loc, joi seara, la ieșire din Mediaș spre Moșna. Trei mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului o persoană a fost rănită. 

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident rutier produs pe DJ141, la ieșirea din Mediaș spre Moșna. „Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că trei autoturisme care circulau spre Moșna sunt implicate într-o coliziune în lanț, față-spate. Ultima mașină, cea de-a treia, condusă de un medieșean în vârsta de 63 de ani, pe fondul nepăstrării distantei regulamentare în mers, a lovit mașina din fața sa, condusă de un bărbat în vârsta de 54 de ani din Moșna, pe care a proiectat-o în față, lovind mașina condusă de o femeie de 51 de ani, din Moșna”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Impactul a dus la vătămarea corporală a unui pasager din cea de-a treia mașină, un bărbat în vârstă de 68 de ani, care a fost transportat la spital conștient. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier.

Ultima oră

Comentariul meu