revelion la prețuri exorbitante în sibiu – sejur de trei zile la 7.300 de lei și vilă de lux la 18.000 de lei
Turiștii care aleg Sibiul pentru a petrece Revelionul au o gamă largă de opțiuni, însă și prețurile sunt pe măsură. Acestea rivalizează liniștit la unele capitole cu cele din capitalele europene precum Praga sau Madrid. Un sejur poate să coste și 18.000 de lei pentru trei zile de cazare. La cel mai luxos hotel din oraș, Hilton, prețul este de aproximativ 1.100 euro și include cină festivă cu program artistic.
Restaurantele și hotelurile exclusiviste din Sibiu au pregătit încă de la sfârșitul lunii octombrie ofertele pentru cei care vor să petreacă o noapte de neuitat. Sibienii trebuie să știe că prețurile sunt și ele destul de „piperate”, mai ales cazarea pentru un sejur de trei nopți.

Sejururi de lux la Sibiu

Sibiul este recunoscut pentru frumusețea pe care o capătă în perioada iernii, mai ales datorită Târgului de Crăciun care face ca orașul să pară desprins din povești. Din acest motiv, cei mai mulți români, care nu vor să sărbătorească Revelionul acasă, aleg Sibiul.
Pentru cei care vor să petreacă Revelionul la Palatul Brukenthal din Avrig, prețurile sunt și ele exorbitante. Un sejur de trei nopți costă de la 5.200 lei și poate ajunge până la 6.250 lei. Acesta include pe lângă nopțile de cazare și un meniu cu preparate alese.revelion la prețuri exorbitante în sibiu – sejur de trei zile la 7.300 de lei și vilă de lux la 18.000 de lei
La Noblesse Boutique o cameră dublă de închiriat în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie costă nici mai mult, nici mai puțin de 7.229 lei. De asemenea, pentru același număr de zile vila de lux Goldsmith se închiriază cu 18.000 lei.
revelion la prețuri exorbitante în sibiu – sejur de trei zile la 7.300 de lei și vilă de lux la 18.000 de lei
Sursa: booking.com
Un sejur de trei nopți la Sibiu poate costa câteva sute de euro pentru cei care preferă un meniu și o cazare de lux. Hotelul Ramada a pregătit o ofertă de sezon atractivă din punct de vedere al prețului. Pentru trei nopți de cazare,  masă festivă de Revelion, brunch și cină bufet în data de 1 ianuarie, sibienii și turiștii trebuie să plătească suma de 399 de euro.revelion la prețuri exorbitante în sibiu – sejur de trei zile la 7.300 de lei și vilă de lux la 18.000 de lei
Revelionul sărbătorit la Hilton costă cu câteva sute de euro mai mult. Un sejur de trei nopți costă 1099 de euro și include cină festivă cu program artistic și DJ în data de 30 decembrie, New Year Gala Dinner – The Human Band- și DJ, iar în data de 1 ianuarie cei cazați la Hilton vor putea servi un „Outdoor Brunch Românesc” cu muzică live și seara vor putea participa la White Party.
Turiștii sau sibienii care vor să se cazeze în centrul Sibiului, de unde pot admira jocul de artificii, pot opta pentru un apartament de lux. Însă, pentru un sejur de trei nopți trebuie să plătească peste 4.000 lei.
revelion la prețuri exorbitante în sibiu – sejur de trei zile la 7.300 de lei și vilă de lux la 18.000 de lei
Sursa foto: booking.com
revelion la prețuri exorbitante în sibiu – sejur de trei zile la 7.300 de lei și vilă de lux la 18.000 de lei
Sursa foto: booking.ro

Cazare de Revelion – De la 660 lei la 2.000 lei

De Revelion prețurile la cazare în Sibiu sunt pentru toate buzunarele, chiar dacă unele sunt puțin mai scumpe. De exemplu, la Hotel Hermanns pentru două nopți de cazare turiștii sau sibienii trebuie să plătească puțin peste 2.000 lei la Hotelul Hermanns sau 800 lei la Hotelul Roberts. În schimb, la pensiuni prețurile sunt mai mici, prin urmare accesibile pentru mai mulți. La pensiunea Flamingo, două persoane trebuie să plătească pentru un sejur de trei nopți suma de 660 lei.revelion la prețuri exorbitante în sibiu – sejur de trei zile la 7.300 de lei și vilă de lux la 18.000 de lei
Apartamentele din centrul Sibiului pot fi și ele închiriate la un preț rezonabil pentru cei care vor să admire artificiile din noaptea de Revelion. Studio Boutique se închiriază cu 880 lei pentru două nopți, Park View Apartment cu 910 lei. Cu toate acestea sunt și unele apartamente care au o chirie mai exorbitantă. T19 Apartment se închiriază pentru două nopți cu aproape 2.000 lei.
Așadar, cei care vor să petreacă Revelionul la Sibiu deja au o gamă largă de opțiuni pentru noaptea dintre ani. Atât pentru sibienii și turiștii care caută petreceri organizate în locații de lux, cât și pentru cei care caută o petrecere cu un preț decent.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu