impact violent la cornățel - o mașină s-a izbit de un tractor

Un accident rutier a avut loc, miercuri seară, în localitatea Cornățel. Un autoturism nu a păstrat distanța și, fiindcă ceața era densă, s-a izbit de un tractor care circula în fața sa. În urma impactului, un bărbat a ajuns la spital. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe DJ106, la intrare în localitatea Cornățel. „Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un bărbat în vârsta de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul nepăstrării distanței de siguranța în mers, în condiții de ceață densă, a acroșat un autotractor cu remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

impact violent la cornățel - o mașină s-a izbit de un tractor

Impactul a dus la vătămarea corporală a conducătorului autotractorului, care a fost transportat la spital conștient. „A rezultat o victimă, bărbat de 47 de ani, care a suferit un traumatism lombar și un traumatism de membru inferior. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă”, transmite Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier.

Ultima oră

Comentariul meu