foto - accident pe calea dumbrăvii - porsche lovit de un autobuz la intersecția cu mihail sebastian

Miercuri dimineață, pe strada Mihail Sebastian un autobuz al companiei Tursib a fost implicat într-un accident rutier. Din fericire, în urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale.

”Din păcate, neatenţia şoferilor cu privire la circulaţia pe banda nouă dedicată exclusiv autobuzelor de pe Calea Dumbravii, a făcut noi victime. Miercuri ȋn jurul orei 9:20, un şofer care ieşea de pe strada Mihail Sebastian, nu a acordat prioritate unui autobuz Tursib aflat ȋn trafic pe sensul de mers către Dumbravă şi a intrat ȋn coliziune cu autobuzul marca Isuzu. Ambele mijloace de transport au suferit avarii considerabile. Din fericire ȋnsă nici o persoană nu a fost rănită, incidentul soluţionându-se pe cale amiabilă.

Rugăm din nou pe această cale toţi conducătorii auto care circulă pe Calea Dumbrăvii şi nu numai, să se asigure şi să circule cu prudenţă ȋn preajma mijloacelor de transport ȋn comun, evitând astfel incidentele de genul celui petrecut astăzi, care pun ȋn pericol siguranţa unui număr mare de călători.” se arată într-un comunicat emis de Tursib.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Ar trebui verificati la sange si testati periodic soferii de autobuze care circula cu o viteza enorma la ce raspundere au! Va mai amintiti de incidentul unde s a rasturnat cu toti pasagerii in Cibin? Ar trebui o ancheta pentru a se stabili daca intr adevar sunt in masura sa mai conduca si teste la fiecare pas!