copil de opt ani, lovit de o mașină în tălmaciu - minorul a fost transportat la spital
FOTO: arhivă

Un copil în vârstă de opt ani a fost lovit, miercuri, de o mașină în localitatea Tălmaciu. Minorul a fost accidentat în momentul în care a traversat drumul național. În urma impactului, acesta a fost rănit, astfel că a fost transportat la spital în Sibiu. 

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe DN7, în localitatea Tălmaciu. „Din primele verificări efectuate rezultă că o conducătoare auto, localnică, în vârstă de 44 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DN7, în localitatea Tălmaciu, a surprins si a accidentat un băiat, în vârstă de 8 ani, localnic, în timp ce traversa drumul național”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Impactul a dus la vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital conștient. „În urma accidentului, copilul a suferit un traumatism de membru inferior, în zona gleznei. A fost imobilizat și transportat la CPU Luther pentru investigații suplimentare”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu