bărbat reținut după ce s-a urcat beat la volanul unui tractor și a lovit două mașini parcate în sibiel
FOTO: arhivă

Un bărbat din Sibiel, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut de polițiști după ce, în cursul zilei de luni, s-a urcat la volanul unui tractor și a lovit două mașini parcate. Omul era băut bine. 

„La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Sibiel, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În 7 noiembrie, în jurul orei 19,00, pe raza localității Sibiel, în timp ce conducea un tractor pe strada Râului, bărbatul a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat două autoturisme parcate. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, iar testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 8 noiembrie, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Săliște, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Ultima oră

Comentariul meu