VIDEO Eveniment caritabil organizat de studenții din Sibiu pentru o cauză nobilă - „Vrem să ne implicăm”

Standuri cu workshop-uri, muzică acustică, jocuri, loc de făcut poze, mâncare și băutură, toate vor fi prezente în cadrul evenimentului caritabil pe care studenții Facultății de Științe Socio-Umane din Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu îl vor organiza în holul facultății de pe strada Brutarilor. 

Inițiativa aparține studenților din anul III de la specializarea Comunicare și Relații Publice (CRP). Ideea a apărut în cadrul laboratorului de „Organizarea evenimentelor”, când profesorul le-a spus că o astfel de materie se învață cel mai bine prin practică. Planul a fost pus la punct în mai multe ședințe, în care  fiecare dintre studenți a venit cu o contribuție.

VIDEO Eveniment caritabil organizat de studenții din Sibiu pentru o cauză nobilă - „Vrem să ne implicăm”

Scopul caritabil al evenimentului îl reprezintă strângerea de donații pentru Centrul de persoane cu dizabilități „Diakoniewerk”, iar studenții așteaptă lume multă și implicare. ”Noi am vrut să facem evenimentul înainte de Crăciun, pentru că am observat că în perioada aceasta toată lumea vrea să se participe, iar noi vrem să ne implicăm oricând”, ne-a declarat Crina Georgiana Fătăcean, șefa anului III de la CRP.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică