un tânăr din tălmaciu a chemat poliția după ce tatăl lui a venit beat acasă și a devenit violent - individul a fost internat la psihiatrie

Un tânăr din orașul Tălmaciu a chemat poliția, luni după-amiază, anunțând că tatăl lui a venit băut acasă și a început să amenințe cu acte de violență. Oamenii legii au emis un ordin de protecție, însă după câteva ore bărbatul l-a încălcat. Polițiștii au luat decizia să îl interneze la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, fiindcă era recalcitrant și agitat. 

„Ieri, în jurul orei 15,00, un tânăr din orașul Tălmaciu a sesizat polițiștii cu privire la faptul că tatăl său, în vârstă de 49 de ani, a revenit la domiciliu într-o stare avansată de ebrietate și amenință cu acte de violență”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au intervenit în regim de urgență și, constatând existența unui risc iminent la adresa siguranței tânărului, au emis un ordin de protecție provizoriu prin care bărbatului i s-a interzis, printre altele, să se apropie de locuință la o distanță mai mică de 100 de metri.

În jurul orei 21:30 însă, bărbatul însă a revenit la domiciliu, încălcând astfel prevederile ordinului emis cu câteva ore în urmă, iar din cauza faptului că se manifesta recalcitrant și agitat, polițiștii au luat măsura internării sale nevoluntare în Spitalul de Psihiatrie Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu