o tânără din sibiu și-a bătut fratele și tatăl - polițiștii au emis un ordin de protecție
foto: arhivă

O tânără în vârstă de 19 ani din municipiul Sibiu s-a ales cu un dosar penal după ce și-a agresat atât fratele, cât și tatăl. Oamenii legii au emis și un ordin de protecție provizoriu împotriva femeii. 

„În jurul orei 18,30, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unei tinere în vârstă de 19 ani, din municipiul Sibiu, după ce, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânăra și-ar fi agresat fizic fratele și tatăl, în locuința din municipiul Sibiu”, anunță Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În acest caz a fost deschis și un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență domestică. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unităților de parchet competente.

În cursul zilei de luni, polițiștii au emis încă un ordin de protecție, de această dată pe numele unui bărbat de 29 de ani, din Ghijasa de Sus, care a avut „un comportament periculos” față de concubina sa, agresând-o fizic. Și în cazul lui s-a deschis dosar penal.  

Ultima oră

Comentariul meu