foto video pistă pentru biciclete desființată pe strada țiglari - primăria sibiu spune că nu era suficient spațiu

Strada Țiglarilor a rămas fără pistă pentru biciclete pe o porțiune de aproape 2oo metri. 

Marcajul pistei de biciclete de pe strada Țiglarilor a fost acoperit cu vopsea neagră pe o lungime de 170 m. Pe tronsonul în care pista este întreruptă au apărut tot mai multe mașini parcate.

Primăria Municipiului Sibiu a motivat ștergerea marcajelor prin lista spațiului pentru traficul de mașini. „Strada Țiglari a fost reparată în 2021 prin turnarea unui strat nou de asfalt. După efectuarea acestor intervenții, s-au refăcut și marcajele, inclusiv cel al pistei pentru biciclete, aceasta prelungindu-se spre cartierul Tineretului. În exploatare însă s-a constatat că fluxurile de vehicule (transport în comun, autoturisme și biciclete) nu pot fi acomodate în spațiul existent pe porțiunea dintre str. Cuptorului și str. Klagenfurt. Din acest motiv s-a luat decizia ștergerii marcajului de pistă pe acest tronson”, a precizat Mirela Gligore, Purtătoarea de cuvânt a Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Nenorociți pentru 3 famili care nu pot parca în curte își bat joc de un cartier întreg sunt 1000 de famili în cartier

  2. …..”Fluxurile de vehicule (Transport in comun )” Se vede ca doamna probabil nici nu stie pe unde e strada asta din Tineretului.
    Pe sectiunea aceea nu trece nici un autobuz dar acum cu noua decizie cu masinile parcate pe jumatate de drum e rezolvata problema fluxului….

  3. Pozele spun o poveste mult mai neagra decat simpla lipsa de loc pentru pista de biciclete. De fapt nu este loc nici pentru pietoni acolo, trotuarul aproape ca nu exista si e ocupat de stalpi, firide, contoare etc.