Au apărut brazii de Crăciun la vânzare în Sibiu - Prețurile încep de la 150 de lei bucata

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar administratorii pepinierelor din Sibiu și din Mărginime deja și-au anunțat prețurile și ofertele pentru pomii de Crăciun de anul acesta. Brazii nu au apărut încă în piețe.

Bradul de Crăciun este nelipsit din casele sibienilor, fie el de dimensiuni mai mici sau mai mari, natural sau artificial. Pepinierele din județul Sibiu și-au deschis deja porțile pentru cei mai entuziaști. După spusele administratorilor care au pepiniere de brazi, sibienii au început  să se intereseze de prețurile de anul acesta. Brazii argintii sunt cei mai scumpi în acest moment pe piață, în funcție de dimensiune costând între 250 lei și 1000 lei.

Administratorul pepinierei din Miercurea Sibiului spune că are prețuri pentru toate buzunarele. „Oamenii au început să se intereseze de brazii de Crăciun, fiecare se orientează după buget. Bradul normandian argintiu de un metru jumătate costă 250 lei, iar prețul crește în funcție de mărime. Un brad de 2 metri sau 3 poate ajunge până la 1000 lei, în funcție de dimensiune. Transportul este inclus”, spune Luca, administratorul pepinierei.

Liviu, administratorul altei pepiniere din Sibiu care oferă brazi verzi, clasici, cu 150 lei și brazi argintii de 2 metri cu 1000 lei, confirmă și el că oamenii au început să întrebe de brăduți.

Au apărut brazii de Crăciun la vânzare în Sibiu - Prețurile încep de la 150 de lei bucata

Brazii nu au apărut încă la vânzare în piețe, iar Direcția Silvică Sibiu a anunțat că, la fel ca în anii trecuți, nu va scoate brazi pe piață.

Pentru sibienii care preferă brazii artificiali, magazinele mari de bricolaj din Sibiu au o gamă variată. Prețurile la aceștia încep de la 200 lei și pot ajunge la peste 1700 lei pentru un brad artificial cu LED-uri cu înălțimea de 2,5 metri.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică