video: depășire periculoasă pe drumul spre agnita - un teribilist a fost la un pas de accident
Captură Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Un teribilist a fost la un pas să provoace o tragedie pe drumul care leagă Sibiul de Agnita. Individul a intrat în depășire, deși de pe sensul opus venea un alt autoturism. Accidentul a fost evitat la mustață. 

Evenimentul rutier a avut loc duminică, în jurul orei 10:50. Depășirea neregulamentară a fost surprinsă cu ajutorul unei camere de bord, iar filmarea a fost publicată pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU. 

Potrivit imaginilor, un individ a intrat în depășire, deși din sens opus se poate observa că venea un alt autoturism. Pe acea porțiune de drum depășirea este interzisă, fiind montat și un semn de circulație care indică faptul că este o „zonă cu risc sporit de accidente”. De asemenea, pe drum este montat și un limitator de viteză, pe care șoferul teribilist nu l-a băgat în seamă. 

VEZI ȘI: Depășire sinucigașă între Șura Mare și Slimnic – „S-a băgat fix când eram în dreptul lui”

Oamenii care vizualizat imaginile pe Facebook i-au recomandat celui care a realizat filmarea să meargă cu ea la poliție, menționând că pe drumul dintre Sibiu și Agnita „este plin de piloți de care trebuie să te ferești”.

Sursa video: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. E plin de specimene de genul asta pe starzile din Romania, sanse mai mari sa ucida sau sa accidenteze pe cineva decat sa fie pedepsiti.