video culiță sterp în mijlocul unui scandal la madrid - manelistul nu și-a primit banii după ce a cântat
foto cancan.ro

Culiță Sterp, celebrul manelist din România, se află în mijlocul unui scandal, după ce a fost la o cântare în Madrid.

Acesta a fost invitat de un grup de români să cânte la petrecerea de botez, însă în pauza lui de o oră s-a dus să cânte la un cunoscut de-al său care se afla în aceeași clădire de evenimente. Cântărețul a postat pe rețelele de socializare imagini de la momentul în care organizatoarea evenimentului a venit și l-a tras la răspundere pe acesta, scrie A1.

Culiță Sterp este un cunoscut cântăreț de manele și muzică lăutărească din România. Acesta are numeroase cântări în țară și în străinătate, însă nu toate au finalul așteptat. Dovadă sunt ultimele momente prin care a trecut cântărețul după ce a fost chemat să susțină atmosfera la un botez organizat în Madrid.

Culiță Sterp a publicat imagini de la evenimentul din Madrid. Organizatoarea l-a apostrofat în fața invitaților

La botez, Culiță Sterp a susținut câteva momente muzicale și și-a luat pauză o oră, conform contractului. Timp în care el s-a dus la o cunoștință care se afla tot în aceeași clădire unde se țin evenimente. Acolo el a cântat pentru invitați, însă la evenimentul la care era plătit se mai afla o formație care întreținea atmosfera, motiv pentru care nu s-a așteptat la ce a urmat.

Organizatoarea însă a ținut să-l apostrofeze în fața oamenilor de la petrecere pentru că s-a dus să cânte în altă parte, ,,pe banii săi” așa cum femeia a strigat nemulțumită de alegerea cântărețului.

Ultima oră

Comentariul meu