spitalul județean scoate la concurs postul de medic șef al upu - roșca: „vreau cel mai performant om aici”

Postul de medic șef al Unității de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu a fost scos la concurs. Medicii cu o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate postului se pot înscrie până la data de 14 noiembrie. 

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu organizează concurs pentru ocuparea funcției de medic șef la Unitatea de Primiri Urgențe. Candidații vor trebui să depună dosarele până la data de 14 noiembrie 2022. (VEZI AICI CE DOCUMENTE TREBUIE DEPUSE LA DOSAR)

Medicul Constantin Roșca, care este șef interimar al UPU Sibiu, a spus, săptămâna trecută, că urmează să aibă loc concursul, menționând că își dorește ca postul să fie ocupat de cel mai performant om. „Examenul de medic șef de secție se ține o dată la patru ani. A fost perioada pandemiei când nu s-a ținut din motive organizatorice, trebuia să se țină în primăvara aceasta. Se va ține în primăvara următoare. Oricine este dispus să vină, poate să vină la concurs, nu este nicio problemă, este liber. Eu vreau să fie omul cel mai performant aici”, preciza săptămâna trecută medicul șef UPU Sibiu, Constantin Roșca. 

La concurs se pot prezenta medicii cu o vechime de cel puțin cinci ani în specialitatea postului, specialitate pe care o practică în mod curent și în care sunt confirmași prin Ordin al M.S.P. La concursul pentru ocuparea funcției de medic șef de secție se pot prezenta candidații care au obținut atestatul în managementul serviciilor de sănătate sau care depun declarație pe proprie răspundere că îl vor obține în maxim doi ani de la data ocupării funcției și ulterior la fiecare doi ani să facă dovada absolvirii unuia dintre cursurile de perfecționare de scurtă durată în managementul sanitar. 

Concursul va consta în următoarele probe: interviu – susținerea proiectului de management, proba scrisă, proba clinică sau practică. Înscrierile la concurs se fac la sediul spitalului de pe strada B-dul Coposu, nr. 2-4, până la data de 14.11.2022, ora 15. 

Ultima oră

Comentariul meu