O femeie își inchiriază sotul cu 40 de lire pe oră - ”A trebuit să începem să refuzăm”
FOTO Dailymail

O femeie a decis să-și închirieze soțul pentru a face diverse sluje, iar trafiul stabilit este de 40 de lire pe oră sau 250 de lire pe zi. Programul bărbatului este plin și necesită chiar rezervarea din timp.

Laura Young, în vârstă de 38 de ani, din Milton Keynes, a luat ideea dintr-un podcast care descrie modul în care un bărbat își câștigă existența asamblând mobilier pentru alte persoane, scrie NewsWeek.

Mamă a trei copii, Laura i-a făcut reclamă pe Facebook și în aplicația Nextdoor soțului ei, lăudându-se cu abilitățile generale ale lui James de bricolaj, pictură, decorare, construcții.

Primul său client a apărut după numai o zi, iar în curând era rezervat pentru șase zile pe săptămână, de la 9:00 la 20:00.

Locurile de muncă includ montarea unui televizor sau a draperiilor, reconstrucția unui zid etc. și este disponibil pentru angajare pentru oricine are nevoie de ajutor; bărbați sau femei.

În timp ce James se ocupă de partea muncii, Laura lucrează la gestionarea conturilor sociale și a site-ului web. Afacerea a avut mai mult succes decât și-ar fi imaginat cuplul.

Laura a spus: „Nu m-am așteptat niciodată să meargă atât de bine.”

„Era atât de mult de muncă, încât James lucra șase zile pe săptămână. A trebuit să începem să refuzăm locurile de muncă și să ne reducem programul, așa că acum facem de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00.”

Ultima oră

Comentariul meu