feminitate și rafinament la curly boutique - oferta aniversară de 8 ani

Curly Boutique este magazinul cochet aflat la doar un minut de centrul Sibiului, vizavi de Teatrul Gong, care poate fi descris prin câteva cuvinte simple și sugestive precum, rafinament, feminitate, calitate superioară și diversitate. feminitate și rafinament la curly boutique - oferta aniversară de 8 ani

Cunoscutul și îndrăgitul boutique sărbătorește 8 ani de când oferă sibiencelor o gamă largă de produse unicat de la producători români, recunoscute pe plan internațional. Curly Boutique se axează pe obiectele de vestimentație realizate de designerii români. Feminitatea este cu siguranță pusă în evidență de îmbrăcămintea, încălțămintea și de accesoriile care se găsesc la magazinul de pe Strada Alexandru Odobescu, nr. 3.

feminitate și rafinament la curly boutique - oferta aniversară de 8 ani

Cu ocazia aniversării celor 8 ani de activitate, Curly Boutique vine în întâmpinarea celor interesați cu oferte de neratat și o atmosferă ideală pentru ca fiecare să își găsească obiecte de îmbrăcăminte sau încălțăminte perfecte pentru orice ocazie. Cei care vor trece pragul boutique-ului marți, 8 Noiembrie, între orele 11-19 vor fi primiți cu Prosecco, ??% reducere la toate articolele din magazin și o tombolă cu ? ?????? și o mulțime de alte surprize.

feminitate și rafinament la curly boutique - oferta aniversară de 8 ani

Reduceri de 10% și multe premii la Curly Boutique

Pentru sezonul toamnă-iarnă, sibiencele au acum șansa să își reînnoiască garderoba. La magazinul de vizavi de Teatrul Gong se găsesc pălării feminine „cu poveste” marca Dadârlat, rochii perfecte pentru sezonul rece, cât și pentru un eveniment special. Toate hainele de pe rafturile și umerașele magazinului cochet vor putea fi achiziționate marți cu 10% reducere.

feminitate și rafinament la curly boutique - oferta aniversară de 8 ani

Feminitatea se pune în valoare la Curly Boutique prin outfit-uri. Rochiile de ocazie ocupă și ele un loc important în boutique-ul frumos amenajat de pe strada Alexandru Odobescu, la fel ca și încălțămintea de calitate superioară. Majoritatea produselor sunt „made in Ro” și reprezintă alegerea potrivită pentru un eveniment sau o ocazie specială. La Curly Boutique este simplu să găsești un look elegant sau casual care să te avantajeze, astfel încât să atragi toate privirile.

 

Ultima oră

Comentariul meu