Copil de 14 ani, urmărit de poliție prin Rusciori - Minorul aflat la volan a încercat să fugă
FOTO arhivă

Un copil în vârstă de 14 ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unui autoturism, fără să aibă permis de conducere, iar când a văzut poliția, a încercat să fugă. Minorul se afla în mașină cu un bărbat de 73 de ani, el fiind proprietarul vehiculului. 

„La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu care desfășurau acțiuni specifice pe strada Principală din localitatea Rusciori, au observat un ansamblu format din autoturism și remorcă, al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție, a schimbat brusc direcția de deplasare și a virat spre strada Fagului. Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea ansamblului, șoferul fiind tras pe dreapta pe strada Fagului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 14 ani, pasagerul din dreapta față fiind chiar proprietarul autoturismului, un bărbat în vârstă de 73 de ani, domiciliat în satul Ștenea.

În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv încredințare.

Ultima oră

Comentariul meu