biciclist lovit de o mașină în vasile aaron - bărbatul a fost transportat la spital
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Un accident rutier a avut loc, luni după-amiaza, în cartierul Vasile Aaron din municipiul Sibiu. O șoferiță a lovit cu mașina un biciclist aflat pe pista de pe strada Semaforului. Acesta a fost rănit, astfel că a fost transportat la spital. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit, luni, la un accident rutier produs pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că pe strada Semaforului, în zona intersecției cu strada Șureanu, o conducătoare auto, în vârstă de 27 de ani, domiciliată în Roșia, ar fi intrat în coliziune cu un biciclist, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Vaslui, care circula pe pista destinată bicicletelor”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi participanți la trafic circulau din sensuri opuse, iar accidentul s-a produs în momentul în care conducătoarea auto a virat pentru a intra pe strada Șureanu. Impactul a dus la vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la spital conștient. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier.

Ultima oră

Comentariul meu