tradiții și rivalitate - fcsb joacă duminică cu rapid bucurești pe arena națională
Sursa foto: We Love Sport

După parcursul lamentabil în Conference League, FCSB primește duminică, 6 noiembrie 2022, vizita celor de la Rapid București pe Arena Națională. Confruntare dintre cele două formații constă pentru runda cu numărul 17 din Liga 1.

FCSB a încheiat pe ultima poziție în grupa B din Conference League, cu 18 goluri încasate, cea mai slabă defensivă dintre formațiile participante în competiție. În SuperLigă, FCSB-ul a pierdut runda precedentă la Cluj-Napoca, scor 2-1 cu FC Universitatea. De cealaltă parte, FC Rapid București vine cu moralul ridicat, a învins-o etape trecută pe CFR Cluj, scor 2-1 în Giulești. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Să evoluezi atât de slab când te prezinți cu unii jucători care n-au jucat la 3 zile, asta e efectiv inexplicabil. Să întâlnești o echipă în criză și să joci atât de prost… datorită abnegației și valorii pe care o arată meci de meci Andre Compagno, puteam să ne întoarcem în meci. ” a declarat MM Stoica după eșecul cu ”U” Cluj. De la venirea lui Adrian Mutu pe banca ”Giuleștenilor”, Rapidul a cam impresionat în fiecare etapă de Liga 1. Foarte probabil însă, FCSB – Rapid va stabili recordul sezonului. Până joi după prânz, se vânduseră în jur de 15.000 de bilete, iar organizatorii se așteaptă să se treacă mult peste 30.000. În tur s-a jucat pe Giulești, un stadion care are o capacitate redusă, de numai 14.000 de locuri. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Sunt de aceeaşi părere (n.r. cu Andrei Cordea), nu cred că e nimeni favorit. Cine o să îşi dorească mai mult, va câştiga. Cred că şansele sunt 50-50%.  În derby-uri nu cred că se mai pune vorba de formă sau de moral. FCSB e o echipă puternică. Eu cred că se va umple stadionul, sunt convins că vor veni peste 30.000 de oameni. Sunt convins că vor fi foarte mulţi la meci. Noi am avut 2.400 de bilete. Eu cred că vor fi şi mulţi rapidişti care şi-au cumpărat bilete în stadion. Nu cred că vor fi probleme, eu mă aştept să fie un spectacol fără incidente majore. E foarte important meciul pentru suporterii noştri, e un meci special pentru noi. E probabil cel mai important derby. Sunt trei puncte importante, noi nu ne dorim să o ţinem pe FCSB în afara play-off-ului. Eu îmi doresc ca şi Rapid, şi FCSB să fie în play-off şi să ne mai întâlnim de două ori”, a spus Victor Angelescu, la Pro Arena.

Ultima oră

Comentariul meu