fc hermannstadt joacă duminică cu chindia târgoviște - sibiul e singura echipă din liga 1 fără cartonaș roșu primit
foto LPF

FC Hermannstadt revine pe teren ”propriu” cu moralul ridicat după victoria scor 2-0 în fața celor de la CS Mioveni.

Elevii lui Marius Măldărășanu primesc vizita celor de la AFC Chindia Târgoviște, duminică 6 noiembrie 2022, de la ora 16:15. Confruntarea dintre cele două formații se va disputa pe stadionul ”Gaz Metan” din Mediaș. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Chindia!

După un final de tur mai puțin plăcut, FC Hermannstadt a început returul cu dreptul, obținând victoria pe terenul celor de la Mioveni. De cealaltă parte, Chindia a jucat pe teren propriu cu FC Botoșani, partidă terminată la egalitate scor 2-2. Sibiul este pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu un meci în minus, partida restanță cu CFR Cluj care a fost programată pe 30 noiembrie. Stadionul ”Muncipal” din Sibiu este aproape gata pentru SuperLigă, iar formația de pe malul Cibinului ar putea juca primul meci acasă la sfârșitul lunii noiembrie, în meciul cu CFR. La finalul meciului cu CS Mioveni, tehnicianul echipei Marius Măldărășanu a vorbit despre situația financiară de la club, dar și despre situația actuală a fotbalistului Baba Alhassan care a impresionat în Liga 1. „Are niște probleme medicale, astea se văd în joc, oscilează la antrenamente. Îl tot forțăm pentru că și-a pierdut ritmul și nu vrem să-și iasă din ritm. Credem în el în continuare, dar nu trece printr-o perioadă tocmai bun”. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Cu banii stăm OK anul ăsta

„Am tot spus, din punctul ăsta de vedere sunt restanțe acolo. Săptămâna asta se va plăti salariul pe septembrie. Cu banii pe anul ăsta stăm OK, dar rămân restanțele de anul trecut. Cred că se va rezolva cât de curând”. Chindia Târgoviște se află la limita zonei de retrogradare în clasamentul Ligii 1, pe locul 13 la egalitate de puncte cu FCU Craiova. De cealaltă parte, Sibiul se află pe locul 5 în clasament cu 26 de puncte. Până în prezent, echipa oaspete are cumulate 33 de cartonașe galbene și 2 cartonașe roșii. Principalul marcator al formației Chindia Târgoviște este Popadiuc Doru cu 7 goluri, urmat de Popa Iliuță cu 4 goluri.

FC Hermannstadt este singura echipă din Liga 1 fără cartonaș roșu primit. Sibienii au acumulate 30 de cartonașe galbene. Paraschiv Daniel și Baba Alhassan sunt principalii marcatori, cu 8, respectiv 6 goluri.

Ultima oră

Comentariul meu