accident grav pe autostradă la săliște - mamă cu doi copii, transportați la spital
foto: arhivă

Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit vineri seara la un accident rutier produs pe A1, pe direcția Sibiu – Sebeș, în zona localității Săliște. În urma evenimentului rutier, o femeie și cei doi copii ai săi, în vârstă de 1 și 2 ani, au fost transportați la spital. 

„Din primele cercetări efectuate rezultă că, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, șoferul unui autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară care transporta marfă, aceasta răsturnându-se”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, doi minori, cu vârste de 1 an, respectiv 2 ani, dar și mama acestora, în vârstă de 40 de ani, pasageri în autoturismul care nu a păstrat distanța, au fost răniți. „Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 40 de ani cu un traumatism cranio-facial și celor doi copii ai acesteia în vârstă de 1, respectiv 2 ani cu leziuni minore și atac de panică. Cei trei sunt transportați la spital pentru investigații suplimentare și îngrijiri de specialitate”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Șoferul autoturismului are 36 de ani și este cetățean străin.

Traficul rutier pe A1, direcția Sibiu – Sebeș este deviat pe DN 1, Săliște (jud. Sibiu)– Cunța (jud. Alba).

Ultima oră

Comentariul meu