video: depășire sinucigașă între șura mare și slimnic - „s-a băgat fix când eram în dreptul lui”

Un teribilist a fost la un pas să provoace un accident înfiorător pe drumul dintre Șura Mare și Slimnic. Acesta a intrat într-o depășire periculoasă fără să se asigure. De pe sensul celălalt, venea un alt conducător auto, care a fost nevoit să circule pe acostament pentru a evita un impact frontal. 

YouTube video

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de vineri, puțin după ora 15:00. Conducătorul auto care a fost pe punctul de a fi lovit de cel care a intrat într-o depășire periculoasă a surprins momentul cu ajutorul unei camere de bord. 

„S-a întâmplat astăzi (n.red.: vineri), între Șura Mare și Slimnic. Șoferul respectiv a intrat în depășire când eu eram foarte aproape de el. Avea vizibilitate, pentru că acolo este o curbă pe urcare și ai copaci pe partea stângă, din direcția din care venea el. Cu siguranță m-ar fi văzut, însă a intrat în depășire probabil fără să se asigure. Dacă nu aveam loc să mă feresc, să trag dreapta de volan, ne-am fi lovit frontal. Limita de viteză în zonă e 70 km/h, eu aveam maxim 70, dar el probabil avea mai mult. Nu înțeleg cum poți să te bagi așa dacă vezi că vine cineva din sens opus. S-a băgat fix când eram în dreptul lui. S-a întâmplat totul atât de repede încât nu am putut să observ cine era la volan, dacă era bărbat sau femeie. Cert este că acest șofer nu merită să fie iertat de Poliția Rutieră”, spune sibianul care a surprins evenimentul din trafic. 

Acesta a mai punctat faptul că, dacă ar mai fi așteptat câteva secunde, șoferul teribilist ar fi putut depăși fără probleme. „În spatele meu mai era doar o mașină, putea depăși după ce treceam”, a spus bărbatul. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Acel individ merita sa nu mai aive dreptul la sofat pt restul vietii,dar, cum nu se mai.masuri in astfel de situatii,vor urma si altii sa faca astfel de scene.