curios și șocant - un tânăr de 29 de ani din mureș a fost violat de doi vecini

Un tânăr de 29 de ani a fost violat de doi vecini, cu care a petrecut mai multe ore într-un bar. Deși a mers de bunăvoie în locuința unuia dintre ei, pentru a continua petrecerea stropită cu mult alcool, lucrurile au degenerat rapid.

Cei trei bărbați din localitatea Valea Largă sunt vecini și s-au întâlnit în barul din sat. După ce au consumat mai multe pahare, tânărul de 29 de ani a fost invitat să continue distracția alături de ceilați doi în vârstă de 25 respectiv 49 de ani, relatează Stirile Pro Tv.

Cei trei s-au pus de acord rapid, însă, în locuința unuia dintre ei petrecerea a luat o altă întorsătură. După câteva apropouri și atingeri nepotrivite, indivizii de 25 și 49 de ani și-au forțat vecinul să întrețină relații sexuale cu ei.

A doua zi, victima a mers la postul de poliție din comună și a spus că a fost violat. Cei doi au fost inițial reșinuți pentru 24 de ore, după care instanța a decis ca suspectul de 49 de ani să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile, iar pentru cel de 25 de ani s-a decis arestarea la domiciliu. Ambii sunt acuzați de viol.

Ultima oră

Comentariul meu