bărbatul care a încercat să fure alcool dintr-o casă din sibiu, dar a fost prins de proprietar, a fost arestat
foto arhivă

Bărbatul din Vâlcea, care a intrat într-o casă din Sibiu și a încercat să fure mai multe sticle de alcool, fiind prins în fapt de proprietar, a fost arestat preventiv. Acesta este cercetat pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

„La data de 3 noiembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru 30 de zile.  Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim faptul că, la data de 2 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 06,30, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza municipiului Sibiu, de unde ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-ar fi abandonat în curtea casei în momentul în care a fost surprins de către proprietarii imobilului. Bărbatul a reușit să fugă, însă a fost prins în scurt timp de către polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Publică Sibiu, care patrulau în zonă. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu