accident mortal în județul vâlcea - o femeie a murit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod
foto gazetavalceana.ro

O femeie de 61 de ani aflată la volan a murit, vineri, după ce mașina ei a izbit un cap de pod, în comuna Bărbătești, județul Vâlcea.

Femeia din Râmnicu Vâlcea conducea pe DN 67, iar în comuna Bărbătești a părăsit drumul și a intrat într-un cap pod. În ciuda eforturilor de a-i salva viața, femeia a murit, relatează Mediafax.

„Ajunși la fața locului, paramedicii au găsit o femeie în vârstă de 61 de ani care avea multiple fracturi la membrele inferioare și superioare precum si la abdomen. Persoana rănită a fost găsită scoasă din mașină și în scurt timp a intrat în stop cardio-respirator. Paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare. Din păcate, acestea nu au avut niciun rezultat, decesul femeii fiind declarat de către medicul de la ambulanță”, a anunțat ISU Vâlcea.

Polițiștii vâlceni atrag atenția că șoferii trebuie să respecte limitele legate de viteză, să nu facă depășiri riscante, să se asigure înainte de orice schimbare a direcției de mers și, înainte de a pleca la drum, să se odihnească cel puțin 8 ore și să facă o pauză la fiecare 2 ore de condus sau la 160 de kilometri.

Ultima oră

Comentariul meu