Mopediști băuți și fără permis, prinși de poliție între Hosman și Fofeldea
foto: arhivă

Doi tineri din Cașolț au plecat la plimbare cu mopedul și, între Hosman și Fofeldea, au fost luați la control de polițiști. Aceștia au constatat că bărbații erau băuți și nu aveau permise de conducere. 

„La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 22,30, pe DJ 106, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control două mopede conduse între localitățile Hosman și Fofeldea. Conducătorii au fost identificați, constatându-se că este vorba despre doi bărbați în vârstă de 23, respectiv 29 de ani, ambii domiciliați în localitatea Cașolț. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că cei doi nu dețin dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testările alcoolscopice ale celor doi mopediști au indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 23 de ani, respectiv 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt bărbat. Totodată, polițiștii au constatat că cele două mopede sunt neînregistrate.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică