Ediția de toamnă "Târgul de nunți" la Palatul Brukenthal din Avrig

În primul sfârşit de săptămână al lunii viitoare (5 – 6 noiembrie), cei ce se pregătesc pentru organizarea unor evenimente importante ale vieţi sunt aşteptaţi la Palatul Brukenthal din Avrig, unde se va desfăşura ediţia de toamnă 2022 a “Târgului de Nunţi”. Gazdele şi organizatorii sunt decise să găzduiască în cadrul evenimentului importanţi furnizori de produse şi servicii, organizatori de evenimente, producători etc, astfel încât nunta, botezul sau petrecerea pentru o zi de naştere să devină momente cu adevărat memorabile, create astfel încât să fie satisfăcute şi cele mai pretenţioase visuri ori gusturi.

Aşadar, de te afli în ipostaza căutării pentru cea mai frumoasă rochie de mireasă, dacă îţi doreşlti un costum de mire sau naş ori pantofi, dacă aţi început căutările pentru verighete/inel de logodnă, servicii audio – foto –  video, servicii de catering, tortul miresei şi prăjituri, ori pentru alte servicii care trebuie să contribuie la reuşita acestui eveniment, este absolut obligatoriu să ajungi la Avrig, în zilele de 5 şi 6 noiembrie, pentru a participa la “Târgul de Nunţi” găzduit de frumosul complex baroc.  

Este certă prezenţa în cadrul evenimentului a unora dintre cei mai importanţi producători şi distribuitori autohtoni de rochii de mireasă (din Cluj Napoca, Timişoara, Târgu Mureş, Sibiu, Bucureşti, precum şi a reprezentanţilor unor cunoscute saloane, cum ar fi MARIA, Royals, Ma Cerrie, Blue Bridal, Galileo etc. 

Participanţii vor afla, de la oameni cu experienţă vastă în domeniul organizării evenimentelor de acest fel, cum pot să aibă parte de un aveniment de înaltă ţinută, ce înseamnă o experienţă unică, un cadru generos, eleganţă, stil şi servicii de calitate superioară. Gazdele târgului oferă vizitatorilor posibilitatea de a degusta preparatele din meniurile proprii de nuntă, precum şi o selecţie de vinuri, perfect potrivite cu fiecare fel de mâncare.

Cei ce doresc informaţii suplimentare, pot contacta Palatul Brukenthal Avrig la numărul de telefon 0726234417, sau prin email, la adresa office@palatulbrukenthalavrig.ro.

Ultima oră

Comentariul meu