Dezinsecție, Deratizare și Dezinfecție în Sibiu – Echipa ATUM te scapă de dăunători

În domeniul industriei alimentare – restaurante și fabrici – trebuie respectate o serie de standarde pentru buna funcționare a unităților în cauză. Gestionarea dăunătorilor este una dintre sarcinile ce trebuie îndeplinite cu strictețe, deoarece, în caz contrar, pericolele pentru sănătate sunt multiple. În cazurile în care operatorii din industria alimentară se confruntă cu astfel de probleme, au un ajutor de nădejde ce promite rezultate garantate. ATUM (operator igienă sanitară și IPM) vine cu soluții eficiente, ecologice și elegante pentru toate tipurile de dăunători. Dacă vrei să scapi de gândaci, muște, șobolani și alți dăunători apelează cu încredere la serviciile de Dezinsecție, Deratizare și Dezinfecție puse la dispoziție de ATUM.

ATUM oferă servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție în toată România și inclusiv în județul Sibiu. Cu promptitudine, specialiștii vor răspunde numaidecât solicitărilor sibienilor!

YouTube video

Analiză – Intervenție – Monitorizare

ATUM folosește metode de combatere integrată, cu aplicare de măsuri curative și preventive, recurgând la pesticid ca ultimă resursă, și se diferențiază astfel de alte companii din acest sector folosind un protocol clar de intervenție.

Astfel, înainte de fiecare intervenție, specialiștii de la ATUM efectuează o analiză a speciilor dăunătoare, pentru a identifica cel mai adecvat și de durată tratament. Apoi, prin studii de mediu care determină tipul de tratament, se intervine și se monitorizează spațiul.

În plus, fiecare procedură este gestionată luând în calcul sănătatea și siguranța persoanelor care își desfășoară activitatea în mediul tratat, respectând natura și legea privind protecția mediului.

Dezinsecție, Deratizare și Dezinfecție în Sibiu – Echipa ATUM te scapă de dăunători

Combaterea dăunătorilor – Dezinsecție, Deratizare, Dezinfecție

Printre cei mai cunoscuți dăunători din alimentația publică, care servesc ca exemple ale adevăratului pericol, sunt musca comună și gândacii. Musca răspândește peste 65 de tipuri de boli umane, inclusiv E.coli, Staph și alte tipuri de intoxicații alimentare. Gândacii, pe de altă parte, sunt unele dintre cele mai dificile insecte de controlat și răspândesc cel puțin 33 de tipuri de bacterii, șase tipuri de viermi parazitari și alți șapte agenți patogeni umani.

Dezinsecție

Gândacii pot provoca boli grave, cum ar fi salmonella, tuberculoza și holera. De multe ori, prezența acestora nu are legătura cu condițiile igienico-climatice ale unei încăperi, fiindcă, oricât de atent s-ar fi făcut curățarea suprafețelor, gândacii pot pătrunde în spații odată cu introducerea, spre exemplu, ale mărfurilor anterior infestate sau din cauza izolării necorespunzătoare a rețelei de canalizare.

Pentru a evita situațiile în care gândacii devin paraziți în restaurante, depozite sau orice alte încăperi unde sunt pregătite și depozitate alimentele, apelați la dezinsecțiile profesionale operate de ATUM în Sibiu.

Experții folosesc două tehnici:

  • Dezinsecție chimică: utilizează insecticide formulate cu un impact redus asupra mediului, livrate prin ULV-uri sau pompe profesionale. Insecta detectează insecticidul, părăsește adăpostul și se otrăvește trecând pe suprafețele tratate;
  • Dezinsecție ecologică: folosește grunduii de gel, distribuite în cantități mici, care atrag gândacii.

Dezinsecție, Deratizare și Dezinfecție în Sibiu – Echipa ATUM te scapă de dăunători

Deratizare

Tehnicienii de la ATUM sunt capabili să rezolve în totalitate orice problemă și să ofere rezultate garantate datorită experienței dovedite și utilizării tehnicilor avansate. Tocmai de aceea, atunci când apelați pentru servicii de deratizare, specialiștii vor începe mai întâi prin a face o analiză a habitatului, astfel încât să identifice obiceiurile, zonele de cuibărit și specia rozătoarelor. Mai apoi, cu ajutorul echipamentelor la cele mai înalte standarde din industrie și complet sigure pentru oameni și animale, sunt efectuate cu succes intervențiile folosind strategii adecvate de exterminare.

Șoarecii sau șobolanii, „bombe ecologice” care transportă purici, păduchi și acarieni, sunt înlăturați cu ajutorul capcanelor multi-captură, hârtiilor cu lipici netoxică sau prin poziționarea momelelor de rodenticid în dozatoarele protejate inaccesibile oamenilor sau animalelor non-vizate.

Dezinfecție

Fie că vorbim de bucătării, hoteluri, săli de sport, săli publice, săli de operație, școli și apartamente, la un moment dat, este nevoie să fie efectuată o dezinfectare. În acest mod, sunt eliminate microorganisme precum bacterii, virusuri, mucegaiuri și protozoare fără a fi nevoie să se ajungă la sterilizare. ATUM folosește diferite tehnice pentru dezinfectarea spațiilor, cum ar fi: nebulizarea mediului, sterilizarea cu lumină UVC și producția de ceață rece.

Platformă interactivă – Partenerii pot vedea cum sunt monitorizate locațiile

ATUM pune la dispoziția partenerilor o platformă dedicată unde sunt monitorizate toate locațiile și înregistrate toate capcanele. Partenerii au acces la datele privind gradul de infestare din locația în care se acționează. Mai mult aceștia pot vizualiza, pe lângă întregul plan general interactiv, și procesele verbale, fișele de date de siguranță și avizele Ministerului Sănătății.

Dezinsecție, Deratizare și Dezinfecție în Sibiu – Echipa ATUM te scapă de dăunători

În acest fel, există un control detaliat asupra calității serviciilor oferite de ATUM care reușesc să identifice zonele problematice cu ușurință. Comunicarea este și ea mai eficientă pentru rezolvarea problemei în timp util.

ATUM este autorizată de Direcția de Sănătate Publică (DSP), Direcția Sanitar Veterinară (DSV) și Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM).

Detalii despre ATUM găsiți pe pagina de Facebook ATUM, pe site-ul web www.atum.com.ro și la numărul de telefon 0771.517.652.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică