politia
foto: arhivă

Un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat la volanul unui microbuz de marfă și a plecat la plimbare prin satul Bungard. Din cauza lipsei de experiență, a produs un accident. Polițiștii au demarat cercetările și au stabilit cum a ajuns tânărul în posesia cheii autoturismului. 

„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 12,30, pe raza localității Bungard, un adolescent în vârstă de 15 ani, din satul Roșia, a condus o autoutilitară, microbuz transport marfă, iar pe fondul lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.  Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a rezultat faptul că adolescentul a intrat în posesia cheii microbuzului după ce proprietarul mașinii l-ar fi rugat să se deplaseze până la domiciliul acestuia din urmă, oferindu-i cheile imobilului, la acestea fiind atașată și cheia autovehiculului, parcat în fața casei.

În cauză, la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv furt în scop de folosință.

Ultima oră

Comentariul meu