bărbatul din boian care și-a sechestrat și bătut fosta iubită, arestat preventiv
foto: arhivă

Individul din Boian, în vârstă de 23 de ani, cercetat pentru că a distrus locuința în care stătea fosta iubită, apoi a sechestrat-o și a bătut-o, a fost arestat preventiv. Următoarele 30 de zile și le va petrece în spatele gratiilor. 

„La data de 1 noiembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru 30 de zile. Bărbatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim că, în data de 30 octombrie, individul a intrat cu forța în casa în care locuia fosta iubită, a distrus totul în jur și a bătut-o pe proprietara imobilului. Apoi, a forțat-o pe fosta concubină și pe cei doi copii pe care îi au împreună să meargă cu el în altă locuință, acolo unde i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul capului și spatelui femeii. Imediat după incident, a fugit de la fața locului, însă a fost prins de polițiști. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu