video foto: a fost montat bradul în piața mare - atmosfera de sărbătoare cuprinde centrul sibiului

Bradul din Piața Mare a fost montat, stâlpii au fost decorați cu instalații luminoase, iar Podul Minciunilor a primit hainele de sărbătoare. Deși vremea nu e tocmai de iarnă, în centrul Sibiului începe să se simtă atmosfera feerică specifică lunii decembrie. 

Bradul înalt de 24 de metri, achiziționat în anul 2019 de Primăria municipiului Sibiu, a fost montat. Pregătirile au început încă de luni, astfel că marți pomul de iarnă poate fi admirat în toată splendoarea lui. 

video foto: a fost montat bradul în piața mare - atmosfera de sărbătoare cuprinde centrul sibiului

Bradul artificial, de culoare verde, este alcătuit din peste 2.400 de crenguțe și este împodobit cu 5.000 de globuri argintii, aurii și roșii, ghirlande luminoase cu lumină albă și rece și cu o stea tridimensională în vârf. 

Vestita cupolă de lumini care acoperă Piața Mare a fost montată și ea încă de săptămâna trecută. (VEZI AICI FOTO)

Nu doar în Piața Mare au loc pregătirile, ci și în restul centrului istoric. Stâlpii din Piața Mică au fost și ei decorați, iar pe Podul Minciunilor a apărut plasa luminoasă. 

CITEȘTE ȘI: Târgul de Crăciun nu se extinde dincolo de Piața Mare – Când se deschide

În următoarele zile vor fi montate și căsuțele, acolo unde cei peste o sută de comercianți își vor vinde produsele în cadrul Târgului de Crăciun. Acesta își va deschide porțile în data de 11 noiembrie și va putea fi vizitat până după Anul Nou. Odată cu deschiderea târgului se vor aprinde și luminițele festive din centrul orașului, iar după data de 1 decembrie, și cartierele și arterele principale ale Sibiului vor străluci. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Trebuie sa fi chiar „moron” sa sustii ca atmosfera de sarbatoare cuprinde sibiul si noi suntem in 2 noiembrie. Mai sunt DOUA LUNI pana la sarbatori, calmati-va si vedeti-va de lucru! Ca numai la sarbatori si umplut matzele cu mancare va sta capul