mai multe zboruri de pe aeroportul din sibiu afectate din cauza ceții - devieri spre alte orașe, întârzieri și un zbor anulat
foto: arhivă

Două zboruri programate pentru sosire pe Aeroportul din Sibiu au fost deviate spre alte aeroporturi din țară, un zbor cu plecare din Sibiu a fost anulat, iar altul a înregistrat întârzieri din cauza condițiilor meteo nefavorabile. 

Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu (AIS) anunță că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, vizibilitatea fiind redusă sub 200 m, două zboruri programate pentru sosire în cursul nopții trecute au fost deviate către aeroporturile de rezervă.

Zborul Madrid – Sibiu operat de compania aeriană Wizz Air programat pentru sosire la ora 22:40 a fost deviat pe aeroportul din Cluj, iar zborul Munchen – Sibiu operat de compania aeriană Lufthansa programat pentru sosire la ora 01:00 a fost deviat pe aeroportul Otopeni. Pasagerilor le-a fost asigurat transferul către Sibiu.

Ca urmare a devierii zborurilor din cursul nopții, alte două zboruri programate pentru plecare în cursul dimineții de marți au fost afectate. „Zborul Sibiu – Memmingen operat de compania aeriană Wizz Air programat pentru decolare la 08:10 înregistrează o întârziere estimată de 50 minute, iar zborul Sibiu – Munchen operat de compania aeriană Lufthansa programat pentru decolare astăzi la ora 06:05 a fost anulat”, anunță Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Pasagerilor care au aterizat cu Lufthansa la Bucuresti nu le-a fost asigurat nimic: nici transport, nici hotel, nici macar o sticla cu apa, absolut nimic!

  2. Buna dimineața!
    Pasagerilor din zborul Munchen-Sibiu , zbor care a fost deviat către aeroportul din Bucuresti, nu le-a fost asigurat transportul așa cum scrie in articolul de mai sus.Nu știu de unde aveți aceasta informatie.