Victimele accidentului dintre Cornățel și Daia au ajuns la spital - Un bărbat e în comă profundă

Un accident rutier grav a avut loc, luni dimineața, pe drumul dintre Cornățel și Daia. Șoferul unui microbuz s-a urcat băut la volan și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului. Autovehiculul a ajuns în șanț, evenimentul fiind soldat cu șapte victime. Un bărbat este în stare gravă, fiind în comă profundă la Spitalul Județean. 

Șapte oameni au ajuns la spital din cauza unui șofer care s-a urcat băut la volanul unui microbuz „Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis, luni dimineața, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. Omul transporta șase persoane la muncă în Sibiu.

DETALII DESPRE ACCIDENT, AICI

Accidentul rutier s-a petrecut pe un tronson în curbă la dreapta, pe drumul dintre Cornățel și Daia, cu direcția spre municipiul Sibiu. Șoferul beat a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului de deplasare, iar microbuzul s-a răsturnat în șanț.

Victimele accidentului dintre Cornățel și Daia au ajuns la spital - Un bărbat e în comă profundă

Pasager din microbuz, în comă profundă la spital

Atât el, cât și cei șase pasageri, au fost transportați la spital, fiind răniți. Unul dintre ei, un bărbat în vârstă de 49 de ani, se află în stare gravă, fiind în comă profundă.

„La Unitatea de Primiri Urgențe au fost aduși 7 pacienți, cu vârste între 23 și 61 de ani, toți bărbați. Un pacient în vârstă de 49 de ani este în stare foarte gravă, policontuzionat, în comă profundă (intubat) și a fost internat în cadrul secției ATI, ca pacient al Secției Neurochirurgie. Ceilalți pacienți au suferit contuzii, traumatisme și sunt stabili, conștienți și se află în curs de investigații medicale”, a precizat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu