un șofer neatent a provocat un accident la mediaș - o mașină s-a răsturnat

Un șofer în vârstă de 29 de ani a provocat un accident în municipiul Mediaș. Evenimentul rutier a avut loc la primele ore ale dimineții, iar în urma impactului un autoturism s-a răsturnat pe carosabil. 

Potrivit polițiștilor, a fost vorba despre o tamponare, care s-a produs luni dimineață, în jurul orei 07:30, în municipiul Mediaș, la intersecția străzilor Baznei cu 1 Decembrie. „În timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie, un localnic în vârstă de 29 de ani a pătruns în intersecția cu strada Baznei fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către un alt localnic în vârstă de aproximativ 50 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din fericire, evenimentul s-a soldat numai cu pagube materiale. În urma impactului, mașina condusă de șoferul de 50 de ani s-a răsturnat.

În ceea ce îl privește pe conducătorul auto care a produs această tamponare, el a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu