Șoferi băuți, prinși pe bandă rulantă de polițiștii sibieni - Toți s-au ales cu dosare penale
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat în trafic, în acest weekend, mai mulți șoferi băuți. Cu toții s-au ales cu dosare penale. 

Primul șofer a picat în „plasa” polițiștilor în 28 octombrie, în jurul orei 22:30, în orașul Cisnădie. „Polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe strada Măgurii de către un localnic în vârstă de 50 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, spun reprezentanții IPJ Sibiu. În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Apoi, în data de 29 octombrie, în jurul orei 21,30, în orașul Copșa Mică, polițiștii rutieri au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Laborator de către un localnic în vârstă de 31 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior recoltării probelor biologice, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În 30 octombrie, în jurul orei 16,00, pe raza orașului Tălmaciu, a fost prins încă un participant la trafic băut. Acesta conducea un moped neînmatriculat și nu avea nici permis. „Polițiștii au oprit pentru verificări un moped condus pe strada Mihai Viteazu de către un localnic în vârstă de 47 de ani. Cu această ocazie, polițiștii au constatat că mopedul este neînmatriculat sau neînregistrat, iar bărbatul nu deține dreptul de a conduce. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, tălmăceanul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, mai spun reprezentanții IPJ Sibiu. La nivelul Poliției Orașului Tălmaciu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică