incendiu într-un bloc din sibiu, provocat de o persoană cu probleme medicale - a fost internată la psihiatrie
foto: arhivă

O persoană cu probleme de natură medicală a fost internată la Spitalul de Psihiatrie după ce a provocat un incendiu într-un imobil din municipiul Sibiu. 

Pompierii sibieni au intervenit vineri pe strada Abatorului pentru a stinge un incendiu. Se pare că focul a fost pus intenționat de o persoană, care în urma cercetărilor a fost internată la Psihiatrie.

„Vineri, 28 octombrie, o cale de acces dintr-un imobil a fost incendiată, pe strada Abatorului în municipiul Sibiu. S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare la înălțime și un echipaj SMURD. Din primele cercetări reiese faptul că incendiul a fost provocat intenționat de o persoană cu probleme de natură medicală, aceasta fiind preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În urma incendiului scara blocului a fost afectată de fum, au ars ușa de la intrare și deșeuri care erau depozitate în scara blocului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Ultima oră

Comentariul meu