foto: casă în flăcări la galeș din cauza unui coș de fum defect

Pompierii sibieni au intervenit sâmbătă în localitatea Galeș pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la acoperișul unei case. Din fericire, aceștia au reușit să salveze locuința. Se pare că focul a izbucnit din cauza coșului de fum care nu era protejat termic. 

foto: casă în flăcări la galeș din cauza unui coș de fum defect

„Sâmbătă, 29 octombrie în jurul orei 14:30 două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD au intervenit de urgență în localitatea Galeș pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casă. Sosite la fața locului, forțele operative au localizat și limitat incendiul, acesta se manifesta generalizat la acoperișul casei”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În urma intervenției prompte a pompierilor, au fost salvate casa și bunurile din interiorul acesteia. Incendiul a afectat acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp, precum și niște bunurile depozitate în podul casei. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic produs de un coș de fum defect, neprotejat termic.

foto: casă în flăcări la galeș din cauza unui coș de fum defect

În timp ce se întorceau de la incendiul de la Galeș, pompierii au observat un incendiu de vegetație care se manifesta pe raza localității Săliște. Aceștia au intervenit pentru stingerea acestuia. Au ars aproximativ 50 mp de vegetație uscată și resturi vegetale.

Ultima oră

Comentariul meu