Adolescent din Iași, pus pe fapte penale la Sibiu - A furat o mașină și a condus-o fără permis
foto: arhivă

Un adolescent din județul Iași a furat o mașină din municipiul Sibiu și s-a plimbat cu ea prin oraș. Târziu în noapte, a dat nas în nas cu polițiștii, care au descoperit că nu avea permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale autoturismului furat erau ale altei mașini. 

„La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 03,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Oituz. La volan a fost identificat un tânăr în vârstă de 17 ani, din județul Iași, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști a rezultat faptul că tânărul ar fi sustras mai întâi cheile autoturismului în cauză din imobilul proprietarului mașinii, după care a condus autoturismul pe raza municipiului Sibiu. De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism aparține unui alt vehicul.

La nivelul Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Cercetările în acest caz continuă.

Ultima oră

Comentariul meu