accident în cartierul arhitecților provocat de un șofer de 77 ani - motociclist rănit, dus la spital
foto: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs pe DJ 106C, în Cartierul Arhitecților. Un șofer în vârstă de 77 de ani a intrat în coliziune cu un motociclist, iar acesta din urmă a ajuns la spital. 

„Din primele verificări efectuate rezultă că un sibian în vârstă de 77 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, a pătruns în drumul județean, a virat la stânga spre municipiul Sibiu, nerespectând obligația virajului la dreapta și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă dinspre Cisnădie de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Cisnădie”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Impactul a dus la vătămarea corporală a motociclistului, care a fost transportat la spital conștient. „Echipajul SAJ a asistat medical un tânăr de 25 de ani care a suferit un traumatism forte la membrul inferior. Bărbatul a fost transportat în stare stabilă la UPU Sibiu”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu