update accident cu șapte victime la cornățel din cauza unui șofer beat - o persoană în stare gravă

Polițiștii rutieri au intervenit luni dimineața la un accident rutier produs pe DJ 106, între localitățile Cornățel și Daia. Șapte persoane sunt rănite după ce microbuzul în care se aflau a ieșit de pe drum.

UPDATE

În urma accidentului a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea din microbuz a patru persoane. Celelalte trei persoane care se aflau în microbuz în momentul accidentului s-au autoevacuat.

YouTube video

„Echipajele de salvatori au acordat îngrijiri medicale pentru cele 7 persoane implicate în accident. Toate persoanele au fost transportate la UPU Sibiu: 6 persoane erau conștiente și aveau multiple traumatisme, o persoană inconștientă, aceasta fiind intubată la fața locului. Este vorba despre 4 bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 65 de ani politraumatizați care au fost transportați de echipajele SMURD și despre două persoane care au fost preluate de echipajele SAJ”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Bărbat rănit grav în accidentul de la Cornățel – Este în comă profundă

ȘTIREA INIȚIALĂ

update accident cu șapte victime la cornățel din cauza unui șofer beat - o persoană în stare gravă

Din primele cercetări efectuate de polițiști rezultă faptul că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau 6 pasageri adulți, pe un tronson în curbă la dreapta, spre municipiul Sibiu, un bărbat a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanți ai microbuzului. La fața locului au venit echipaje Smurd și Saj. “Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu două victime, bărbați, de 45 și 65 ani. Ambele victime au prezentat politraumatisme prin accident rutier, suspiciune de fractură membru inferior la primul și traumatism de Șold la al doilea”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

update accident cu șapte victime la cornățel din cauza unui șofer beat - o persoană în stare gravă

“Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu