cs mioveni - fc hermannstadt: începe lupta pentru calificarea în play-off-ul ligii 1
Foto de la antrenament Sursa Facebook

FC Hermannstadt joacă în prima etapă din returul SuperLigii în deplasare, pe terenul celor de la CS Mioveni. Partida este programată luni, 31 octombrie 2022, de la ora 18:00.

Cu un început excelent în prima parte a turului de campionat, formația pregătită de Marius Măldărășanu, FC Hermannstadt începe lupta pentru un loc în play-off de pe locul 5.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Mioveni!

În runda precedentă, FC Hermannstadt a terminat la egalitate partida cu FC U Craiova, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul imediat după revenirea de la vestiare, în minutul 51 prin Bahassa, iar Sibiul a adus egalarea datorită golghetărului David Paraschiv în minutul 82. De cealaltă parte, CS Mioveni și-a adăugat în palmares un punct, după 0-0 cu FC Botosani.

Partida de la Mioveni ar trebui să fie una ușoară pentru formația de pe malul Cibinului, având în vedere poziția în clasament a echipei gazde. Locul 16 cu o singură victorie în cele 15 etape disputate.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Sibiul ar putea reveni în ”cărți” având în vedere programul din următoarele etape: cu Chindia pe teren propriu, în deplasare cu FC Botoșani, în deplasare cu FC Voluntari, iar pe 10 decembrie este programat meciul cu Farul Constanța

Daniel Paraschiv, atacantul lui FC Hermannstadt se află în topul celor mai buni marcatori din Liga 1 după cele 15 etape disputate. Fotbalistul a reușit să marcheze 7 goluri, clasându-se pe locul 2 după Andrea Compagno de la FCSB cu 11 goluri.

În acest sezon, A.F.C.Hermannstadt a marcat 16 goluri și a primit 8. Cei mai buni marcatori ai echipei sunt mijlocașul ofensiv ghanez Baba Alhassan și atacantul Daniel Paraschiv, fiecare cu câte 6 goluri.

Ultima oră

Comentariul meu