trei sloturi noi de încercat în noiembrie 2022

Lumea sloturilor este în continuă schimbare mulțumită numeroșilor dezvoltatori de jocuri care se întrec în lansarea de jocuri sloturi noi în fiecare lună. Astfel, și în luna noiembrie 2022 avem o grămadă de jocuri noi de încercat, lansate recent de cei mai cunoscuți și iubiți furnizori de sloturi prezente pe piața din România. Iată câteva titluri care ne-au plăcut cel mai mult.

Big Bass Bonanza: Keeping It Reel

Seria de sloturi „Bonanza” de la Pragmatic Play este, fără dubiu, printre cele mai iubite în România și în lume. Iar în această lună, seria a mai crescut cu un joc: Big Bass Bonanza: Keeping It Reel.

Popularul slot cu tematică de pescuit a primit o ediție nouă care arată cunoscut – are același format și același protagonist, pescarul bărbos, zâmbăreț, în căutarea de pradă în apele limpezi din joc.

Printre noutățile introduse în noua versiune regăsim funcția de „cumpără speciale” prin care jucătorii pot declanșa instant funcția de „rotiri gratuite” din joc, plus un pariu special prin care putem crește probabilitatea declanșării naturale a aceleiași funcții. În rest, grafica este nouă și ea, dar atmosfera voioasă a jocului a rămas același.

Sword of Ares

Alt slot nou lansat tot de Pragmatic Play în ultimele zile ale lunii octombrie este Sword of Ares, un joc cu inspirație din mitologia greacă. Zeul grec al războiului ne salută pe rolele acestui joc cu volatilitate mare și randament mediu, cuplat cu o grafică de zile mari și sunet pe măsură.

Jocul are un format ușor neobișnuit – șase role cu cinci rânduri de simboluri, dar numai 20 de linii de plată fixe. Are, însă, și o serie de funcții speciale care îl fac un joc distractiv, dar și darnic.trei sloturi noi de încercat în noiembrie 2022

Simbolurile implicate într-o combinație câștigătoare dispar de pe ecran, lăsând altele să le cadă în loc, declanșând potențiale cascade de câștiguri. Dacă dispare un anumit număr de simboluri de pe ecran, deblochează un multiplicator care se aplică câștigurilor totale. În jocul de bază, avem 3 multiplicatori potențiali, iar în timpul rotirilor extra, șase.

Count Jokula

Am lăsat la urmă un joc nou care combină spiritul Halloween-ului cu distracția online: Count Jokula al Play’n GO. Jocul este un slot clasic cu fructe cu volatilitate medie și randament variabil, cu un format 3 pe 3 și 5 linii de plată.trei sloturi noi de încercat în noiembrie 2022

Ceea ce îl face special este, în primul rând, viteza – este printre cele mai rapide sloturi disponibile azi. Apoi, jocul are și două simboluri speciale: liliacul care, ocazional, se transformă în Contele Jokula, al doilea simbol special, care ține loc de Wild și Scatter.

Jocul este simplu dar nu și fără o funcție bonus. Trei simboluri Jokula pe ecran declanșează rotiri gratuite cu câștiguri la care se aplică și multiplicatori care cresc cu fiecare rotire în plus.

Ultima oră

Comentariul meu