sibian dat dispărut în italia, găsit decedat - gheorghe s-ar fi sinucis 

Un bărbat din județul Sibiu, stabilit de mai mulți ani în Italia, a fost dat dispărut de familie. La scurt timp de la alerta rudelor, carabinierii l-au găsit pe sibian decedat. Ipoteza pe care aceștia o iau în calcul este că s-ar fi sinucis. 

Sibianul, în vârstă de 39 de ani, a plecat duminică de la locuința sa din San Giuseppe Jato din Italia. Și-a salutat soția, și-a îmbrățișat cei doi copii, și nu a dat semne că nu se va mai întoarce acasă. Dar de atunci nimeni nu a mai dat de el. Familia din România a făcut un apel pe Facebook, în speranța că Gheorghe Păculea, din satul Boian, comuna Bazna, va fi găsit. 

„S-a întâmplat la San Joseph Jato în după-amiaza de duminică, 23 octombrie. Unchiul meu, după ce și-a salutat soția și cei 2 copii mici, a plecat cu mașina spunând ca se va întoarce cât mai curând posibil. Din păcate încă nu s-a întors, de atunci nu am mai auzit de el. Familia este disperată. Soția a depus deja un raport la stația locală de carabinieri San Giuseppe Jato. Numele lui este Păculea Gheorghe și este de origine română, locuitor al satului Boian, comuna Bazna, județul Sibiu și totodată de mulți ani locuitor al satului San Joseph Jato (Italia). Ghiță are 39 de ani, a plecat cu o mașină Golf din seria a 2-a, închisa, al cărei număr de înmatriculare este AJ 066 GL”, este apelul familiei făcut în 26 octombrie.

La scurt timp însă, familia a primit vești. Dar veștile au fost extrem de triste. Gheorghe a fost găsit decedat de carabinieri și s-ar părea că s-ar fi sinucis. Trupul neînsuflețit al sibianului se afla lângă barajul Poma. Bărbatul a lăsat în urmă o soție și doi copilași, David și Marco.

Potrivit palermolive.it, înmormântarea a avut loc joi dimineața la biserica din San Giussepe Jato. Jurnaliștii italieni spun că întregul sat în care locuia sibianul, care era cunoscut drept Giorgio, a fost învăluit de tristețe. 

Ultima oră

Comentariul meu