weekend de halloween pentru toată familia la shopping city sibiu

La final de săptămână, întreaga familie va găsi la Shopping City Sibiu motive să se bucure de Halloween.

Magazinele au pregătit oferte atractive la colecțiile de sezon, cu o varietate de produse home & deco, îmbrăcăminte și accesorii pentru o toamnă veselă. În weekend, copiii sunt așteptați la ateliere creative în care își pot confecționa propriile accesorii de sărbătoare, iar duminică li se pregătește cea mai mare petrecere de Halloween din oraș.   

Magazinele din Shopping City Sibiu sunt populate zilele acestea de marțieni și astronauți, prințese și vrăjitoare, fantome și scheleți, dragoni și supereroi. Colecțiile de Halloween pentru copii readuc în prim plan pofta de joacă în culorile sezonului: portocaliu intens, verde fosforescent, mov electric, roșu sângeriu, argintiu fantomatic și negru sclipitor. 

Pusheen, Harry Potter sau monștrii din Stranger Things se numără printre personajele principale în ținutele de Halloween pentru copii și adolescenți, pe lângă nelipsitele accesorii cu dovleci, fantome și păianjeni.

H&M dă viață super-eroilor preferați ai copiilor, aceștia putându-se costuma în Harry Potter, Hulk, Spiderman sau Batman, dar și în prințese Disney sau în costume drăgălașe de animale. 

DeFACTO și Smyk au de asemenea game variate de costume de Halloween. Copiii pasionați de jocurile de rol vor găsi la Smyk o varietate de costumații simpatice, de la pompieri și cavaleri la sirene și albinuțe, precum și o colecție de haine cu imprimeuri tematice.

Alte magazine cu oferte bune de toamnă sunt Reserved, C&A și Meli Melo, unde se găsesc cele mai frumoase bentițe și pălării pentru cea mai înfricoșătoare noapte din an.

weekend de halloween pentru toată familia la shopping city sibiu

Halloweenul copiilor neînfricați

Sâmbătă, 29 octombrie, copiii sunt invitați la un atelier creativ în care vor putea confecționa păianjeni și pânză de păianjen din bețișoare, ață și sârmă modelatoare. Atelierul se desfășoară între orele 11.00 și 14.00, la etajul 1, în food court, zona Cineplexx.

Duminică, 30 octombrie, în intervalul 17.00 – 20.00, în zona Info Point, are loc Halloween-ul copiilor neînfricați, cea mai mare petrecere de Halloween organizată la Shopping City Sibiu. „Ne pictăm pe față cu cele mai înfricoșătoare modele sau imităm personaje din desenele și filmele de groază, apoi urmărim împreună un spectacolul surpriză de teatru. Va fi locul în care actorii și marionetele se întâlnesc pe aceeași scenă și copiii se vor amuza în cel mai plăcut mod. Petrecerea de Halloween va continua apoi pentru toți copiii, cu muzică și multă distracție”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu. 

Ultima oră

Comentariul meu