foto video lucrări de mântuială pe strada zidarilor - „au reparat pe o parte și au stricat pe alta”

Strada Zidarilor din cartierul Țiglari a fost asfaltată de curând. Locuitorii din zonă sunt nemulțumiți atât de modul în care au fost făcute lucrările, cât și de rezultatul final. 

Gurile de canal de pe strada Zidarilor erau mult prea înalte față de drum, prin urmare municipalitatea a decis să asfalteze strada pentru a remedia problema. Localnicii spun însă că muncitorii au făcut lucrările în grabă și că au vărsat ulei care a distrus spațiile verzi și a afectat bordurile și trotuarele.

Unul dintre locuitorii de pe strada Zidarilor, Răzvan Mărginean, spune că din cauza neatenției și a indiferenței muncitorii i-au murdărit poarta cu ulei hidraulic. „Au trimis o echipă <<fantomă>> să asfalteze și să aducă la nivel drumul cu gurile de canal care erau mai înalte. În timp ce au ras asfaltul li s-a stricat utilajul și au vărsat ulei pe poartă, pe trotuar și pe spațiile verzi. Le-am spus dânșilor să spele poarta și trotuarul, iar ei m-au luat în râs și au șters gardul cu o cârpă. Au început lucrările de o lună de zile – au ras tot asfaltul, au reparat pe o parte și au stricat pe alta”, spune Mărginean.

foto video lucrări de mântuială pe strada zidarilor - „au reparat pe o parte și au stricat pe alta”foto video lucrări de mântuială pe strada zidarilor - „au reparat pe o parte și au stricat pe alta”

Problema gurilor de canal a fost remediată, însă urmele de ulei au rămas. Lucrările au fost efectuate de firma Comtram SA. Contactați de reporterul „Ora de Sibiu”, reprezentanții firmei nu au răspuns la numărul de telefon de pe site.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Știam că nu mai au ce cauta in Sibiu. Au asfaltat str B-ul Victorie cu asfalt de trotuar in loc de asfalt de drum (dovedit). Cred ca tot ce au asfaltat este de mântuială. Nu inteleg de ce nu se caroteaza tot ceea ce au facut, sa refaca pe cheltuiala lor. Primaria a platit bani grei firmei lui Carabulea

  2. Ar trebui notificată firma în cauză sa remedieze, dacă nu o fac in termen, facute reparatii pe cont propriu iar ulterior mers cu firma in judecată, să plătească despăgubiri, data viitoare se vor gândi de 2 ori.