FOTO Modernizare de mântuială la drumul județean dintre Mag și Rusciori – Localnicii sunt nemulțumiți; „Lucrarea făcută este praf”

Un sibian din satul Rusciori se plânge că lucrările efectuate recent pe Drumul Magului  au fost făcute neglijent.

Silviu Sabău locuiește pe Drumul Magului. El ne-a transmis mai multe imagini prin care ne semnalează  faptul că lucrările efectuate recent pe strada lui nu au fost realizate corespunzător. Sabău spune că a trimis o sesizare către Consiliul Județean, care este responsabil pentru aceste lucrări, dar nu a primit niciun răspuns până acum. „Noi plătim impozite, plătim de toate și rămânem cu lucrarea făcută praf și mai departe trebuie să ne descurcăm fiecare. Pozele cu lucrările pe care vi le-am trimis sunt terminate cam de două-trei săptămâni. Le-am trimis la Consiliul Județean, dar nu am primit niciun răspuns de la ei, nu au anunțat că vor remedia situația”, ne-a declarat acesta. 

Sabău spune că problema a apărut din cauza faptului că muncitorii nu au fost supravegheați. ,,Sunt niște băieți aici care lucrează, nu îi verifică nimeni. Eu am două numere de casă, trebuia să-mi facă două poduri, dar mi-au făcut unul singur pentru că au spus că doar un tub au, nu au mai multe”, declară el.

”Ora de Sibiu” a trimis o cerere de clarificare a situației către Societatea de Drumuri și Poduri SA Sibiu, care a promis că va reveni cu un răspuns oficial. 

Citește și: Drumuri și Poduri Sibiu clarifică situația lucrărilor de pe drumul județean dintre Mag și Rusciori – Nu au fost încă finalizate FOTO Modernizare de mântuială la drumul județean dintre Mag și Rusciori – Localnicii sunt nemulțumiți; „Lucrarea făcută este praf” FOTO Modernizare de mântuială la drumul județean dintre Mag și Rusciori – Localnicii sunt nemulțumiți; „Lucrarea făcută este praf”

Ultima oră

Comentariul meu