cum s-a dat de gol o sibiancă aflată la volan fără permis - „a mers sinuos și a oprit brusc” când a văzut poliția
foto: arhivă

O femeie din localitatea Fofeldea s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini fără să aibă permis de conducere și a plecat la plimbare. Ea le-a atras atenția oamenilor legii fiindcă circula haotic, iar atunci când a văzut echipajul a oprit brusc pe marginea carosabilului. Nici soțul femeii nu a scăpat de dosar penal, deoarece el a fost cel care i-a încredințat mașina.

„La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 17:45, pe DC 44, în localitatea Fofeldea, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control în trafic un autoturism întrucât mersul acestuia era ușor sinuos, iar la observarea echipajului a oprit brusc pe marginea părții carosabile”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că la volanul mașinii se afla o femeie în vârstă de 27 de ani, iar alături de ea se afla soțul acesteia, în vârstă de 33 de ani, ambii domiciliați în Fofeldea. Totodată, polițiștii au stabilit că femeia conducea autoturismul fără a deține permis de conducere, fiindu-i încredințată spre conducere de către soțul acesteia.

În urma probatoriului administrat, în cauza s-au deschis două dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, respectiv încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține acest drept.

Ultima oră

Comentariul meu