video: un șofer nesimțit a stat 6 ore în parcarea de la cazarma 90 și a plecat fără să plătească - a rupt și bariera

Polițiștii sibieni caută un șofer care, după ce a lăsat mașina parcată la Cazarma 90, a plecat fără să plătească și a rupt bariera de la intrare. Primăria a publicat imaginile cu incidentul pe Facebook. 

Un șofer sibian a ignorat orice regulă, atât cele impuse de regulamentul unei parcări publice, cât și cele impuse de buna conduită și de educație. „În noaptea de 20 spre 21 octombrie 2022, după ce mașina pe care o conducea a fost parcată timp de aproape 6 ore în parcarea Cazarma 90, la puțin timp după miezul nopții sibianul a dorit să plece. Nu a considerat însă necesar să plătească pentru orele de parcare, așa că i s-a părut mai simplu să treacă, ignorând bariera. A ieșit pe la punctul de intrare în parcare, apoi a intrat pe contrasens pe banda de circulație, rupând bariera”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Sibiu.

Imaginile video au fost depuse de Primăria Sibiu la Inspectoratul Județean de Poliție împreună cu o plângere. Cetățeanul în cauză va avea de suportat pe lângă costurile reparațiilor și rigorile legii în astfel de cazuri de distrugere de bunuri publice.

Ultima oră

Comentariul meu