un șofer care a condus beat pe calea cisnădiei a fost reținut
foto: arhivă

Un șofer în vârstă de 53 de ani, care a fost prins conducând beat o mașină pe Calea Cisnădiei, a fost reținut pentru 24 de ore. 

În 25 octombrie, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control în trafic, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 53 de ani.

„Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Împotriva bărbatului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu